In onze kantine bent u altijd welkom voor een gezellig praatje onder (bijvoorbeeld) het genot van een vers gezet bakkie koffie, een frisje of biertje. Ook een kop thee is zo gezet.

Daarvoor hebben we wel vrijwilligers nodig om de kantine te kunnen runnen. Heeft u interesse? Mail dan naar: bestuur@atv-onsbuiten.nl of door het contactformulier dat in de kantine ligt,

ingevuld in de bestuur brievenbus deponeren waarna wij contact met u opnemen.

Ook kunt u er allerlei lekkere snacks kopen, zoals patat, frikandel, kroketten, ijs, broodjes bal, worst, bamibal, en nog veel meer. Op de borden in de kantine staat het gehele assortiment met de(bodem) prijzen vermeld. Verder kunt u als lid ook (in overleg met het bestuur), de kantine gebruiken voor uw feestje, bruiloft of andere feesten en partijen de prijs is standaard € 100 per keer + personele kosten.

Voor kinderparty’s gelden andere prijzen. Ook kunt u verenigingsmiddagen/ avonden houden. Denk aan de kaartclub, biljartclub, line dance, stijldansen, creatieve knutselavond of ouderensoos. Eigenlijk is de kantine een algemene ruimte die voor uiteenlopende doeleinden te gebruiken is. Vraag naar de mogelijkheden, want het is zeker de moeite waard!

U kunt natuurlijk het ook met de kantinebeheerder e.e.a. regelen.

Groet, namens de kantinebeheerder,

Elisah van Lieshout & vrijwilligers.

O, ja geniet, maar drink met mate!